Post Top Ad

Post Top Ad

Bodrum Yangın : 3blliajp1ylrdm - Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor.

Bodrum Yangın : 3blliajp1ylrdm - Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor.. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. 17 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Bodrum yangın 🔥 fire bodrum turkey Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3.

Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. 15 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi.

Ybfvjogzqbb1om
Ybfvjogzqbb1om from iasbh.tmgrup.com.tr
İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın!

Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber:

Yfkzf9cz27rdjm
Yfkzf9cz27rdjm from i4.hurimg.com
Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber:

Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Bodrum yangın 🔥 fire bodrum turkey Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Jul 29, 2021 · bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. 17 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. 17 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 29, 2021 · bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı.

Fuew7vk1usdpom
Fuew7vk1usdpom from www.ulkucutavir.com
Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. 17 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 29, 2021 · bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor.

Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. 17 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 15 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü.